OPĆINA VOĆIN I ove godine podjela uskrsnica umirovljenicima, evo kad počinje isplata

Općina Voćin je za svoje umirovljenike koji imaju mirovinu najviše do 265,44 eura (računajući tuzemnu i inozemnu mirovinu ukupno) i ove godine pripremila uskrsnice.

Mjerilo za isplatu uskrsnice umirovljenicima predstavlja iznos u stavci “mirovina”, bez dodataka, naglašavaju iz Općine.

Umirovljenici koji imaju mirovinu do 132,72 eura ostvaruju pravo na uskrsnicu u iznosu od 66,00 eura, umirovljenici koji imaju mirovinu od 132,73 do 199,08 eura ostvaruju pravo na uskrsnicu u iznosu od 60,00 eura, a umirovljenici koji imaju mirovinu u iznosu od 199,08 do 265,44 eura ostvaruju pravo na uskrsnicu u iznosu od 53,00 eura.

U svrhu isplate uskrsnice potrebno je priložiti sljedeće:

  • dokaz o prebivalištu (obostrana kopija osobne iskaznice ili uvjerenje o prebivalištu) i OIB korisnika
  • dokaz o visini mirovine (odrezak od mirovine ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim primanjima ili potvrda o visini mirovine izdana od HZMO-a za prethodni mjesec ili Rješenje o mirovini za korisnike koji su u zadnja 3 mjeseca ostvarili pravo na mirovinu)

Isplata uskrsnice bit će na blagajni Općine Voćin, u razdoblju od 18. do 25. ožujka 2024. godine.

-Molimo umirovljenike da poštuju propisane rokove jer nakon njihovog proteka neće biti moguće ostvariti pravo na uskrsnicu – poručili su iz Općine Voćin.

(Općina Voćin)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content