Udruga žena Velimirovac održala svoju drugu izvještajnu skupštinu

Jučer (petak) je održana izvještajna skupština Udruge žena Velimirovac koja okuplja žene iz Velimirovca. Udruga je u prošloj godini ulagala u prostorije udruge, prikupljala igračke za Dječji vrtić Čačinci, organizirala humanitarnu akciju za obitelj Galinec te sudjelovala na Velimirovačkoj Ljetnoj večeri i na natjecanju u kuhanju čobanca u Jelisavcu. Organizirane su božićne radionice izrade ukrasa, a Udruga je prošle godine prvi puta organizirala Velimirovačku Adventsku večer.

Na skupštini su, uz članice Udruge, bili nazočni gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler, predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac Marin Knežević te drugi uvaženi gosti.

Na samom početku skupštine sve nazočne je pozdravila Julijana Novaković, predsjednica Udruge, dok je izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2023. godinu podnijela tajnica Anamarija Serdar. Sve odluke su prihvaćene jednoglasno, a plan rada za tekuću godinu uglavnom se bazirao na dosadašnjim aktivnostima, humanitarnim akcijama te sudjelovanju u organizaciji Velimirovačke Ljetne večeri i radu na organizaciji Velimirovačke Adventske večeri.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba je pozdravio sve nazočne te se zahvalio članicama na pozivu i čestitao Međunarodni dan žena članicama Udruge.

– Čestitam vam na radu i vođenju skupštine koja je odrađena korektno, a odluke donesene jednoglasno. Vi ste jedna od najmlađih Udruga u Velimirovcu, ali i na području Grada Našica i zaista je važno istaknuti kako Velimirovac ima sedam udruga koje imaju visoku kvalitetu života. Ovom prilikom želio bih im se zahvaliti te im čestitati na njihovom predanom radu. U protekle dvije godine puno je toga napravljeno, od Velimirovačke Ljetne večeri do sudjelovanja u adventu u Našicama, gdje niste promovirale samo vaše mjesto Velimirovac, nego i grad Našice. Želio bih vam reći kako vam i dalje stojim na raspolaganju u svakoj prilici i želim vam svako dobro- rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Čestitkama se pridružila i direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler. Tajnica Anamarija Serdar zahvalila se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Turističkoj zajednici Grada Našice i Ines Resler, predsjedniku Mjesnog odbora Velimirovac Marinu Kneževiću te svima koji su podržali rad Udruge, a posebno se zahvalila knjigovotkinji Jeleni Budoš.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba i predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac Marin Knežević članicama Udruge prigodno su povodom Međunarodnog dana žena podijelili karanfile.

IMG 20240308 190307 Custom

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content