Župan Igor Andrović te zamjenici Marijo Klement i Igor Pavković djelatnicama Virovitičko-podravske županije čestitali Međunarodni dan žena

Međunarodni dan žena tradicionalno se svake godine obilježava 8. ožujka s ciljem promicanja ekonomskih, političkih i društvenih prava žena. Tom prigodom, župan Igor Andrović te njegovi zamjenici Marijo Klement i Igor Pavković na ovaj poseban dan obišli su djelatnice u Županiji i malim znakom pažnje izmamili im osmijeh na lice.

-Život svakog od nas obilježen je ljubavlju, potporom i žrtvovanjem žena. To je ljubav naših majki, supruga, sestara, kćeri, to je bezuvjetna ljubav. Vi ste one koje bogatite naše živote, vi stvarate savršeni svijet. Hvala vam jer to je najmanje što možemo reći – rekao je župan Andrović čestitavši svim ženama njihov dan.

Dodajmo, u ukupnom broju službenika i namještenika u upravnim tijelima VPŽ trenutno je zaposleno 79 žena te 29 muškaraca. Od toga je na rukovodećim pozicijama šest pročelnica i dva pročelnika, dok je od ukupnog broja članova Županijske skupštine 14 žena te 17 muškaraca.

(www.vpz.hr, Foto: A. Zeko)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content