CRO KUP Ivan Blažević zlatni i brončani u katama, zlato za Lauru Vadlja u borbama

Proteklog vikenda u Maloj Subotici održan je CRO CUP u karateu.

Iz Virovitičkog karate Kluba na turniru su nastupili Ivan Blažević u disciplini kata u cicibanima i mlađim učenicima, Laura Vadlja u borbama u najmlađem uzrastu 7 i 8 godina, kojoj je ovo ujedno bio prvi nastup na većem turniru, Marija Tošeski također u borbama u uzrastu 9 i 10 godina, Karlo Posavac u dječjem uzrastu kategorije do 27 kilograma, te Samuel Haić u uzrastu 11 i 12 godina.

Laura je bila dobro pripremljena te je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je Marija s odrađena tri meča osvojila peto mjesto. Najzanimljiviji je bio treći meč za treće mjesto, u kojem je Marija bila vidljivo bolja od svoje suparnice, ali glavni sudac je imao dvostrane kriterije koji su na kraju pomogli Marijinoj suparnici.

Ivan Blažević u mlađim učenicima osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju, u kategoriji cicibana zbog manje greške osvojio je broncu, dok je Karlo izgubio pravo daljnjeg nastupa nakon izjednačenog rezultata, budući da je protivnik napravio prvi poen. Samuel Haić također je izgubio pravo daljnjeg nastupa nakon drugog izgubljenog meča.

(www.icv.hr, KK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content