DAN PLANETA ZEMLJE Presadnice cvijeća, povrća i začinskog bilja uskoro nas čekaju u školskom plasteniku virovitičke Industrijsko-obrtničke škole

Narasle i ojačale presadnice čekaju svoje nove domove, a Industrijsko-obrtnička škola Virovitica poziva sve ljubitelje vrtlarenja na njihovu prodaju. U školskom plasteniku očekuje vas širok izbor presadnica cvijeća, povrća i začinskog bilja koje su pažljivo uzgajane i njegovane.

Prodaja će se održati 15. i 16. travnja od 9 do 12 sati u prostorijama školskog plastenika. Cijene presadnica bit će simbolične, pristupačne za svakoga tko želi obogatiti svoj vrt ili balkon novim biljkama. No, to nije sve što vas čeka ovih dana.

U sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje, bit će organizirana i podjela dijela presadnica besplatno. Ova inicijativa ima za cilj potaknuti svijest o važnosti uzgoja vlastitog povrća i cvijeća te promovirati ekološki osviještene pristupe u vrtlarskoj praksi.

Osim mogućnosti nabavke kvalitetnih presadnica, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u besplatnoj edukaciji o uzgoju povrća i cvijeća u vlastitom vrtu. Edukaciju će voditi stručnjakinja za vrtlarenje, nastavnica Kristina Horvat Vargović. Svojim bogatim znanjem i iskustvom, nastavnica će podijeliti korisne savjete i trikove kako što uspješnije njegovati biljke kod kuće.

(icv.hr, IOŠ Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content