Praznik rada rezerviran za četvrtfinale Županijskog kupa: Najneizvjesniji susreti u Gornjem Bazju i Čačincima

U srijedu, 1. svibnja na Praznik rada u 17:00 sati na nogometnim terenima Virovitičko–podravske županije igraju se utakmice četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa u konkurenciji seniora.

Trećeligaš Pitomača ugošćuje premijerligaša Dinamo iz Četekovca. Domaća momčad je veliki favorit i sve osim pobjede igrača trenera Ivana Presečana bilo bi veliko iznenađenje. Ipak, gosti iz Četekovca u više navrata pokazali su da znaju pružiti veliki otpor favoritima ili da ih znaju iznenaditi. U prošlom kolu na svom terenu, nakon izvođenja jedanaesteraca, nadjačali su Suhopolje, dok su prošle sezone pružili čvrst otpor nogometašima trećeligaša Virovitice.

Premijerligaš Lukač 05 na svom travnjaku ugostit će trećeligaša Viroviticu. U domaćim redovima niz igrača igrao je u “narančasto – crnom” dresu te će se pokušati dokazati u ogledu s nekadašnjim klubom: Krešimir Tomljanović, Ivan Krznarić, Antonio Babec, Filip Škaro, Krešimir Pipić, Karlo Pelko, Luka Skupnjak… Kvaliteta je na gostujućoj strani te bi momčad Virovitice trebala doći do pobjede.

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju vodeća momčad Premijer županijske nogometne lige Bratstvo domaćin je četvrtoligašu Slatini. Obje momčadi trenutno su u dobroj formi te bi ova utakmica trebala biti neizvjesna možda i do posljednjeg sučeva zvižduka.

Prošle sezone Mladost iz Čačinaca i Sloga iz Zdenaca bili su rivali u 1. županijskoj nogometnoj ligi. U oba navrata Sloga je bila uspješnija. U Čačincima je pobijedila 3:1, dok je u Zdencima bilo 1:0. Ove sezone Mladost u Premijer ŽNL ne zna za poraz, dok četvrtoligaška momčad Sloge tijekom travnja ne zna za pobjedu, upisala je remi i tri poraza.

U slučaju neriješenog rezultata nakon 90 minuta izvodit će se jedanaesterci.

ŽUPANIJSKI KUP VPŽ – 1/4 FINALA

PITOMAČA – DINAMO ČETEKOVAC

suci: N. Kečkiš, M. Gobac, D. Duvnjak, delegat: M. Đurđević

LUKAČ 05 – VIROVITICA

suci: D. Rakitničan, G. Loparac, M. Ferić, delegat: D. Trupina

MLADOST ČAČINCI – SLOGA ZDENCI

suci: D. Cafuta, H. Selenić, M. Gašparić, delegat: Ž. Stipanić

BRATSTVO – SLATINA

suci: M. Lončar, B. Grujić, I. Majstorović, delegat: M. Penava

(www.icv.hr, mš, foto: T. Szabo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content