Teško stradao motociklist: U zavoju udario u stup, pukla mu kaciga

Poznati su detalji prometne nesreće koja se jučer dogodila u mjestu Sedlarica oko 9:15 sati. Na predjelu zvanom Aršanj, 27-godišnjak je upravljajući neregistriranim i neosiguranim motociklom, dok mu je rješenjem Općinskog suda ukinuta vozačka dozvola, prouzročio tešku prometnu nesreću. Kretao se kolnikom kroz mjesto Sedlarica neprilagođenom brzinom te je došavši do nepreglednog zavoja na uzbrdici došlo do zanošenja motocikla i izlijetanja s kolnika.

Motociklistu je od siline udara u noseći stup zaštitne ograde pukla zaštitna kaciga, motociklist je u daljnjem nekontroliranom padu udario u metalnu ogradu, a nakon toga i u prometni znak. Vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede, nagnječenje prsnog koša i višestruke ozljede glave. Zbog zadobivenih ozljeda nije bilo moguće provesti alkotestiranje, već su unesrećenom izuzeti uzorci krvi i urina.

Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici je izvješteno o teškoj prometnoj nesreći, a protiv 27-godišnjaka biti će podnesena adekvatna pismena.

(PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content