UDVDR Slatina u subotu, 20. travnja, organizira završno prikupljanje donacija humanitarne akcije ”Dragovoljci za najmlađe”

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina u subotu, 20. travnja u Parku 136. slatinske brigade organizira završno prikupljanje donacija humanitarne akcije ”Dragovoljci za najmlađe”.

– Poštovani sugrađani, dragi prijatelji dođite u 20. travnja u Park 136. brigade u Slatini, podržite nas u ovoj našoj humanitarnoj akciji. Druženje s članovima udruge i učlanjivanje u udrugu, te završno prikupljanje donacija će biti u subotu u vremenu od 9.30. do 12.00 sati. U ovu našu humanitarnu akciju su se uključile gotovo sve udruge s područja našeg grada te će tako i naši maratonci ”Glasnici istine” ponuditi na prodaju nekoliko svojih majica sa utrka koje su održane diljem Hrvatske. Zahvaljujemo se svima koji su nam do sada pomogli i uopće ne sumnjamo da ćemo zajedno s vama ostvariti naš planirani cilj. Vidimo se u parku u subotu – poručili su iz UDVDR Ogranak Slatina.

(icv.hr, adf; UDVDR Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content