Strašna prometna nesreća prilikom izvanrednog prijevoza, vozač teško ozlijeđen

Teška prometna nesreća dogodila se u srijedu, 22. svibnja, u kasnim večernjim satima na Podravskoj magistrali u Kalinovcu, nedaleko od benzinske postaje. Prilikom izvanrednog prijevoza tereta, dogodio se strašan sudar u kojem je vozač osobnog automobila zadobio teške tjelesne ozljede te je prevezen u koprivničku Opću bolnicu, piše Podravski.

– Dana, 22. svibnja oko 22.45 sati u Kalinovcu u Kolodvorskoj ulici 44-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom virovitičke registarske oznake. Zbog nepropisnog mimoilaženja došlo je do udara automobila u teret kojeg je pod pratnjom izvanrednog prijevoza prevozio skup vozila – vučno vozilo riječke registarske oznake i priključno vozilo kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Vozač osobnog automobila zadobio je teške tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu u Koprivnici, te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak – priopćila je Policijska uprava koprivničko – križevačka.

Zbog obavljanja očevida, promet na državnoj cesti bio je zatvoren od 22.45 do 1.56 sati, te se promet odvijao obilaznim pravcima uz regulaciju prometa policijskih službenika.

(podravski.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content