Doznajte što je sve napravljeno na području mjesnih odbora grada Virovitice u 2017. godini

Na 7. sjednici Gradskog vijeća vijećnici su usvojili Informaciju o radu i izvršenim aktivnostima na području mjesnih odbora grada Virovitice za 2017. godinu.

U programima gradnje komunalne infrastrukture i održavanja komunalne infrastrukture koje je usvojilo Gradsko vijeće, sredstva su bila osigurana, između ostalog, za izvršavanje radova na uređenju mjesnih igrališta, uređenju naselja, održavanju putova, kanala, zelenih površina, rasvjete i drugih aktivnosti.

Za potrebe izvršavanja aktivnosti i radova u mjesnim odborima, vijećima je bio osiguran iznos od 144.000,00 kuna s kojim samostalno raspolažu. Navedeni iznos iskorišten je za pomoć socijalno ugroženim stanovnicima, za darove djeci povodom Sv. Nikole, obilježavanje dana mjesnog odbora…

Što je sve tijekom 2017. godine napravljeno na području Čemernice, Golog Brda, Jasenaša, Korije, Milanovca, Podgorja, Rezovca, Rezovačkih Krčevina, Sv. Đurađa, Taborišta te MO Matija Gubec, Josip Juraj Strossmayer, Stjepan Radić i Zbor narodne garde, možete doznati OVDJE. (virovitica.hr, foto: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content