Žitelji Rezovca u četvrtak, 26. srpnja, slave blagdan svoje nebeske zaštitnice sv. Ane

Žitelji Rezovca u četvrtak, 26. srpnja, svetom misom u 11 sati u kapeli sv. Ane proslavit će blagdan svoje istoimene nebeske zaštitnice. Povodom blagdana sv. Ane i Dana Mjesnog odbora Rezovac, u subotu, 28. srpnja, s početkom u 12 sati na nogometnom igralištu pioniri U-10 domaćeg nogometnog sastava odmjerit će snage s vršnjacima NK Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice, a u 15 sati na rasporedu je Memorijalni nogometni turnir „Željko Hrgović“ na kojemu će uz domaćine sudjelovati Bilogora ’91. iz Grubišnog Polja, Borova i Virovitica.

cip rezovac 1

Istoga dana s početkom u 19 sati održat će se i svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora, na kojoj će biti predstavljen i novi saziv Vijeća na čelu s predsjednikom Vladom Hodakom.
-U okviru proslave u nedjelju, 29. srpnja, u 9,30 sati u kapeli sv. Ane služit će se svečana sveta misa dok će se u mjesnom domu s početkom u 19 sati održati velika zabava uz grupu Jeans – rekao je V. Hodak. Svoj obol pripremama za proslavu dali su i sami mještani, koji su pokosili travu i uredili okoliš oko Mjesnog doma. (www.icv.hr, zc)

cip rezovac 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content