FOTO: Nogometaši Suhopolja proslavili naslov prvaka, Korija do pobjede teže od očekivanog…

U dvadeset petom kolu prve županijske nogometne lige nogometaši Suhopolja su u ležernoj igri pobijedili Slavoniju iz Sladojevaca rezultatom 6:1. Zgoditke za Suhopolje postigli su Antonio Babec dva, te Lovro Štefanec, Luka Čubelić, Leon Brdarić i Mihael Grljak po jedan, dok je za goste gola dao Zoran Main. Nakon utakmice delegat Slavko Stojanović uručio je nogometašima Suhopolja pehar za treći uzastopni naslov prvaka u 1. ŽNL.

U drugoj subotnjoj utakmici 1.ŽNL Lukač 05 je na svom terenu pobijedio Mikleuš 5:2. Trostruki strijelac za Lukač bio je Zvonimir Juhas, dok su po jedna gol dali Kristijan Blažeković i Domagoj Pakšec, za goste iz Mikleuša oba gola je dao Jurica Kraljik.

U drugoj županijskoj nogometnoj ligi zapad Omladinac iz Korije pobijedio je na gostovanju Napredak u Rušanima 5:2. Za goste zgoditke su postigli Filip Jelčić dva, te Rene Prugovečki, Tomislav Škvarić i Vedran Grubić po jedan, dok je oba gola za domaću momčad polučio Robert Šain. Sve ostale utakmice županijskih nogometnih liga igraju se nedjelju 3.lipnja.

[g-gallery gid=”460577″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content