FOTO Priredbom “Osvijetli moje boje” slatinski “Vretenci” obilježili svoj dan

Jučer (četvrtak) su u kino-dvorani Pučkog otvorenog učilišta Slatina priredbu “Osvijetli moje boje”, povodom Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama, organizirali slatinski “Vretenci”.

Ovom priredbom Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Vretenac” Slatina ujedno se priključila manifestaciji “Dani otvorenih vrata udruga 2019”. Naziv priredbe potkrijepili su mišlju da je različitost najzanimljivija boja života i da upravo iz tog razloga u različitosti treba uživati.

IMG 2559 Custom

Program je započeo himnom udruge “Daruj ljubav”, koju su zajednički otpjevali mali i veliki članovi udruge te volonteri pod vodstvom Tamare Dorić, koja je i autorica pjesme. Gost iznenađenja na priredbi bio je i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, koji je kroz kratki razgovor s voditeljima priredbe Goranom Grahovcem i Magdalenom Grahovac, otkrio neke zanimljivosti o svom životu.

Neda Dušak, volonterka udruge, predstavila je najstarijeg člana udruge Dušana Prevelića-Duleta. On je, također, sa svim prisutnima na priredbi kroz intervju podijelio neke događaje koje su njegov život učinile posebnim.

IMG 2555 Custom e1558079850444

Volonter udruge Siniša Dušak kroz razgovor s članom Josipom Miterom, otkrio je njegovu navijačku strast prema Hajduku, a Josip je sve prisutne oduševio svojim pričama s putovanja te pjesmom “Zlatna ljubav” koju je sam napisao.

Osim pjesme, stariji članovi Udruge prikazali su igrokaz “Boje prijateljstva”, a “Vretenci” su priredbu završili izvedbom himne optimizma, ljubavi i sreće “Život nije siv” autorice Mije Dimšić.

(www.icv.hr, adf, pk, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”527841″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content