Croatia prvak Međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica

U 24. kolu Međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, Croatia iz Grabrovnice je u derbiju u Predavcu pobijedila Dinamo sa 5:1, te tako dva kola do kraja osigurala naslov prvaka, no utakmicu je obilježio i incident. Naime, nakon posljednjeg sučevog zvižduka, kada su igrači krenuli prema svlačionicama, nepoznata osoba je fizički napala igrača Croatije Milana Prlića, i udarila ga, nakon čega se je Prlić srušio na tlo, te je ostao u nesvijesti sve dok nije došla hitna medicinska pomoć. Prlić je u besvjesnom stanju prevezen u bjelovarsku bolnicu gdje je, kako doznajemo, došao svijesti.
U nastavku prenosimo Izvješće delegata Nenada Horvata:

„Službeni prestavnici obje momčadi na vrijeme predale sportske iskaznice i licence a nakon čega je izvršena identfikacija kojom prilikom nisu uočene nepravilnosti. Brifing započeo na vrijeme na kojemu su bili uz službene osobe i voditelj osiguranja utakmice od strane policije. Domačin skodn suspenziji dao delegatu 100 kn. Po sunčanom vremenu i odlično pripremljenom terenu za igru uz nazočnost oko 300 gledatelja odigran je derbi prvenstva u kojem su od više od igre prikazali gosti kojo prilikom su zasluženo ostvarili pobjedu. Svi pogodci postignuti su na ispravan način, a spornih detalja nije bilo. Suđenje dobro. Gost nemaju primjedbe na organizaciju izev incidenta koji se dogodio ispred gostujuće svlačionice. Igrač br.17 gostiju udaren je od N.N. osobe kojo prilikom je isti vozilom hitne pomoći prebačen u besvjesno0m stanju u opću bolnicu Bjelovar.Domaćin osigurao 14 redara i dovoljan broj sakupljača lopti. Domaći osigurao vozilo za hitne intervencije.Službene osobe biti će isplaćen putem računa.Dovršeno u 19.40 min.“

Inače, dva gola za naslov prvaka momčadi trenera Alena Mrzlečkog zabio je Matej Buketa, a po gol Ivan Begović, Renato Košić i Ivan Jaković.
Istodobno, u županijskom derbiju, Pitomača je na svom terenu pobijedila Slatinu sa 6:1. Četiri gola je postigao Domagoj Jendrašić, a Hrvoje FIlipović dva pogotka.
jedini gol za Slatinčane zabio je Matija Bubaš. (www.icv.hr, vle; Fotografija: Arhiva)

izvjesce

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content