Turistička zajednica općine Suhopolje po prvi puta organizira izbor najuređenije okućnice

foto: tz-suhopolje.hr

Turistička zajednica općine Suhopolje objavila je natječaj za Izbor najuređenije okućnice na području općine. Cilj natječaja je motiviranje mještana za što ljepše uređenje svojih okućnica, balkona i terasa radi povećanja opće kvalitete životnog prostora te očuvanja i zaštite okoliša na području općine Suhopolje.

Izbor za najuređeniju okućnicu provest će se u kategoriji privatne kuće, a ocjenjivat će se hortikulturno uređenje (cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja, kreativnost i originalnost), opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda), opći dojam i utjecaj na cjelokupni izgled destinacije/ulice, kao i održavanje.

Nagrada za najuređeniju okućnicu je motorni trimer, za drugo mjesto oprema za vrt i okućnicu u vrijednosti od 600 kuna, a za treće mjesto oprema u vrijednosti 400 kuna. Natječaj je otvoren od 1. lipnja i traje do 30. lipnja, a prijave se dostavljaju u Turistički ured Turističke zajednice općine Suhopolje osobno, putem pošte ili e – maila. (Turistička zajednica općine Suhopolje, Trg sv. Terezije 10
33410 Suhopolje; e-mail: info-tz@suhopolje.hr)

Povjerenstvo će po pristiglim prijavama izvršiti obilazak i ocjenjivanje, a pravo prijave imaju svi mještani općine Suhopolje. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime vlasnika, broj telefona i adresu objekta. Rezultati natječaja će biti objavljeni na službenoj web stranici Turističke zajednice općine Suhopolje. (www.icv.hr, ml)