Karlo Drokan osvojio 1. mjesto u bacanju vortexa, a Domagoj Drokan 3. mjesto na utrci 600 metara u Varaždinu

Na održanom 7. kolu Hrvatske atletske lige sjever u Varaždinu je protekli vikend nastupilo sedam atletičara Atletskog kluba Slatina ostvarivši izvrsne rezultate.

U svim atletskim disciplinama, od limača do seniora, slatinski atletičari su pokazali uzlet forme i rezultata. Najveći napredak i najbolji rezultat je ostvario Karlo Drokan osvojivši 1. mjesto u bacanju vortexa s rezultatom od 45,41 metara, ostavivši najbližeg konkurenta za punih 5 metara. Sjajan napredak ostvario je i Domagoj Drokan s 3. mjestom na utrci 600 metara u kategoriji limača 2008. godišta. Kvalitetne rezultate pokazali su i Ivor Miklošević u kategoriji seniora na utrci 100 metara zauzevši 6. mjesto te Tea Halužan u kategoriji mlađih kadetkinja na utrci 1000 metara zauzevši 7. mjesto. Odlične osobne rezultate i veliko zalaganje ostvarili su Dea Virovac i Danijela Boroša na utrci 600 metara, a Vanesa Boroša na 60 metara i skoku u dalj.

Atletičare je na natjecanju vodila trenerica Mirta Drokan. Sljedeće veliko natjecanje je Pojedinačno prvenstvo HALS-a u nedjelju, 13. listopada, također u Varaždinu. (www.icv.hr, adf; id)

[g-gallery gid=”555807″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content