Koalicija “Desna liga” u VPŽ predstavila svoje kandidate s liste za IV. izbornu jedinicu

Koalicija “Desna liga” danas (petak) je u Virovitičko-podravskoj županiji predstavila svoje kandidate s liste za IV. izbornu jedinicu za nadolazeće parlamentarne izbore. Koaliciju obuhvaćaju stranke Nezavisni za Hrvatsku, Hrvatska stranka prava i Generacija obnove, a nositelj liste za IV. izbornu jedinicu je Drago Marković iz Osijeka, dok je broj dva Mato Bubaš iz Slatine.

Nakon što su zapalili lampione na Starčevićevom trgu kod biste Oca domovine dr. Ante Starčevića, građanima Virovitice predstavili su političku platformu pod nazivom “Desna liga” i svoj program te poručili biračima da su autentična desnica koja na izbore izlazi s autentičnim ljudima.

IMG 20200626 120307

– U Virovitici smo danas s ciljem da upoznamo Virovitičane s našim programom i da čujemo njihove probleme. Naša koalicija predstavlja autentičnu hrvatsku desnicu i u nijednoj drugoj stranci ta desnica nije zastupljena kao što je zastupljena ovdje. Mi predstavljamo sve ono što je u Hrvatskoj dobro, što je u Hrvatskoj čestito i što tišti malog čovjeka – rekao je nositelj liste Drago Marković, naglasivši da se zalažu za razvoj poljoprivrede i razvoj prehrambene industrije.

– Nigdje se novci ne mogu tako brzo vratiti kao u tim industrijama. Jednako tako zalažemo se i tražimo da se svi prometni koridori, od Zagreba prema istoku Hrvatske, stave u funkciju, da se povuku novci iz Europske unije, kad smo već u njoj, kako bi mogli ovaj kraj demografski održati. Nema boljih demografskih mjera od mjera ruralnog razvoja, razvoja hrvatskog sela, jer znamo da hrvatsko selo i brani i hrani Republiku Hrvatsku – rekao je Marković i pozvao građane da izađu na izbore.

IMG 20200626 120505

Mato Bubaš, drugi na listi “Desne lige” istaknuo je da koalicija zastupa očuvanje vrijednosti Domovinskog rata i stvaranja Republike Hrvatske.

– U Slatini smo zapalili lampion na spomen obilježju hrvatskim braniteljima i moja teorija je da svaka izborna lista sa svojim predstavnikom koji dođe u našu županiju mora krenuti od spomen obilježja poginulih branitelja jer su oni stvarali temelj ove Hrvatske države. Ono što danas trebamo vratiti našim ljudima to je vjera, vjera u ljude, vjera u institucije, vjera u državu. Danas smo nepovjerljivi jedni prema drugima jer je sve prepuno korupcije i gubi se identitet nas hrvatskih branitelja. Gubi se identitet stvaranja Republike Hrvatske – rekao je Bubaš.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content