Đakić u Kninu: Dolazak Miloševića je priznanje da je Oluja bila pravedna

Saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić izjavio je danas kako je dolazak potpredsjednika vlade iz redova SDSS-a Borisa Miloševića u Knin dugoočekivani doseg, ali i priznanje da je Oluja bila pravedna operacija koju je hrvatski narod trebao provesti, piše Index.hr.

– Današnji dolazak potpredsjednika vlade Miloševića je doseg koji smo očekivali dugo, ali i priznanje da je to bila pravedna operacija koju je hrvatski narod trebao izvesti. Ja sam aktivni sudionik i Oluje i Ljeta 95., Bljeska, Maestrala, i radostan sam što mogu danas biti ovdje s prijateljima, suborcima – rekao je novinarima Đakić uoči obljetnice Oluje u Kninu.

– Sjetite se svih onih koji su svoje živote ugradili u temelje hrvatske slobode. Oluja je bitka svih bitaka, mora biti uvijek slavljena – dodao je.

Komentirao je i odlazak ministra branitelja Tome Medveda u Grubore.

– Žrtve u Gruborima također nisu bile potrebne, mislim da je to civilizacijski čin, pokloniti se svakoj žrtvi koja zaslužuje da je se čovjek sjeća, klanja, da se ne bi ponovili. Bez istine nema ni budućnosti – kazao je Đakić.

(index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content