Slatinski kuglači pobjednici turnira održanog povodom proslave Dana grada Slatine: Pojedinačno najbolji Robert Kereta iz Šećerane VIRO

Povodom obilježavanja Dana grada Slatine i 724. obljetnice prvog pisanog spomena imena grada Slatine, jučer (petak) je na kuglani virovitičkog TVIN-a održan kuglački turnir u organizaciji Kuglačkog kluba Slatina, a pod pokroviteljstvom Grada Slatine i Turističke zajednice grada Slatine.

Pobjednici ovogodišnjeg turnira bili su kuglači Slatine, drugo mjesto pripalo je kuglačicama Slobode TVIN, a treći su bili kuglači HVIDR-e Virovitica. Pojedinačno prvo mjesto pripalo je kuglaču Šećerane VIRO Robertu Kereti, drugi je bio Stipan Gojević Zrnić iz virovitičke HVIDR-e, a treći Renato Poldrugač, kuglač Šećerane VIRO.

IMG_3836

– Čestitam vam na ostvarenim rezultatima i na još jednom uspješno organiziranom turniru povodom proslave Dana grada. Grad Slatina će i ubuduće biti na raspolaganu Kuglačkom klubu Slatina – istaknuo je Ilija Nikolić prilikom podjele odličja.

– Zahvalio bih se prije svega vama kuglačima i kuglačicama koji ste sudjelovali na ovom našem turniru. Također, zahvalu upućujem Gradu Slatini i Turističkoj zajednici grada Slatine koji su nam pomogli da organiziramo ovaj turnir – zahvalio se predsjednik KK Slatina Željko Vaška.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content