Pandemija ‘bukti’ u OBŽ: Preminulo sedam osoba u jednom danu, najviše do sada u ovoj godini

Za područje Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata obrađeno je 990 uzoraka, od kojih je 315 bilo pozitivno na koronavirus.

Najviše je novopozitivnih s područja Osijeka – 161, Đakova 46, Našica 20, Čepina 20, Valpova 13, Erduta šest, dok Bizovac, Semeljci i Vladislavci imaju po pet, a Beli Manastir i Belišće po četiri novopozitivne osobe. Čeminac i Donji Miholjac bilježe po tri nova slučaja zaraze, Ernestinovo i Gorjani po dva, Antunovac, Darda, Drenje, Đurđenovac, Kneževi Vinogradi, Marijanci, Petlovac, Petrijevci, Podgorač, Satnica Đakovačka i Viškovci po jedan.

Na bolničkom liječenju nalazi se 136 osoba oboljelih od COVIDA-19, od kojih je 100 smješteno u osječkom Kliničkom bolničkom centru, dok je 36 pacijenata s tim oboljenjem hospitaliziran u Općoj županijskoj bolnici Našice.

U Respiracijskom centru nalaze se 23 COVID pacijenta. Preminulo je sedam osoba s područja gradova: Beli Manastir, Donji Miholjac i Osijek, te općina Kneževi Vinogradi, Koška, Satnica Đakovačka i Šodolovci, u dobi od 48, 56, 58, 61, 72, 77 i 80 godina.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutačno nalaze 782 osobe.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content