Lana Jurkin nova predsjednica HSS-a Virovitičko-podravske županije

Održana je Izborna skupština Županijske organizacije HSS-a Virovitičko-podravske županije. Skupštini je prisustvovao 21 delegat, a za predsjednicu je jednoglasno izabrana Lana Jurkin, dosadašnja povjerenica HSS-a Orahovica i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Orahovice.

– HSS u našoj županiji ima budućnost, a gradit ćemo je na našoj slavnoj prošlosti, u suradnji naših starijih članica i članova i novih koji će nam se tek pridružiti. Zajedništvom možemo doći do uspjeha na korist žitelja naše županije i naše Slavonije – rekla je Jurkin nakon izbora.

Za zamjenika predsjednice imenovan je Marijan Moslavac, predsjednik Općinske organizacije Lukač. Za potpredsjednike su izabrani Mario Zagorac, predsjednik Općinske organizacije HSS-a Gradina; Davor Troha, predsjednik Gradske organizacije HSS-a Virovitica; Mirko Pavleković, predsjednik Općinske organizacije HSS-a Pitomača i Filip Vidović, predsjednik Općinske organizacije HSS-a Crnac. Hrvoje Palčić iz Suhopolja izabran je za tajnika županijske organizacije.

Na čelnom mjestu HSS-a u Orahovici dosadašnju povjerenicu Lanu Jurkin zamijenio je Daniel Džajkić. Na ostalim skupštinama općinskih i gradskih organizacija za predsjednika Općinske organizacije HSS-a Nova Bukovica izabran je Manuel Mandić, za predsjednika Općinske organizacije HSS-a Zdenci Matija Inhof, dok je za predsjednika Općinske organizacije HSS-a Suhopolje izabran Željko Mikulčić.

Izborom Lane Jurkin počinje novo razdoblje u radu HSS-a u Virovitičko-podravskoj županiji.

(HSS VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content