Kristina Horvat i Matija Relić najbolji seniorski sportaši grada Virovitice: Najbolje sportske ekipe 1234 Virovitica i AMKK “Cobra”

Na proglašenju najboljih sportaša u 2021. godini u gradu Virovitici, koje je održano jučer (petak) u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić, dodijeljeni su pokali najboljima u seniorskom uzrastu.

U izuzetno jakoj konkurenciji rukometašice Nike Deskar, karatistice Sare Malčec i atletičarke Sare Špiranec, najbolja seniorka je Kristina Horvat, članica Powerlifting kluba “Virovitica”, aktualna prvakinja Hrvatske u bench pressu i osvajačica zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj.

Najbolji senior, u konkurenciji rukometaša Ivana Vrbančića i karting vozača Tomislava Škvarića, osvajač je trećeg mjesta na Prvenstvu Hrvatske u seniorskoj i mlađoj seniorskoj konkurenciji, prvak Hervatske u juniorskoj konkurenciji te hrvatski reprezentativac Matija Relić, član Karate kluba “Virovitica”.

IMG_8362-Custom

Najbolja seniorska ekipa su rukometašice 1234 Virovitice, koje su bile 14. u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi, a trenutno su vodeće, bez izgubljenog boda, u 2. hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever te su se plasirale u četvrtfinale kupa Hrvatske.

Najbolja momčad su članovi AMKK “Cobra”, koji su obranili naslov ekipnog prvaka Hrvatske u kartingu, a čiji je član Tomislav Škvarić osvojio naslov prvaka Hrvatske u klasi KZ 2 Mater, koji je i preuzeo pokal.

IMG_8389-Custom

Pokale i priznanja zajednički su podijelili zamjenik virovitičko–podravskog župana Marijo Klement, zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek–Golinac i predsjednik Sportske zajednica grada Virovitice Josip Škrablin.

U ime nagrađenih sportaša zahvalila se Kristina Horvat.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content