FOTO U gradskom derbiju Slatina dominirala, ali samo s 1:0 svladala sladojevačku Slavoniju

Večernji termin u utorak, 22. veljače dva slatinska kluba, trećeplasirana momčad 4. lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica, Slatina i županijski prvoligaš iz prigradskog naselja Sladojevaca, Slavonija, odigrali su pripremnu utakmicu na pomoćnom terenu stadiona Antuna Tone Butorca.

Domaća momčad je dominirala terenom, a tu dominaciju materijalizirala je u prvom dijelu susreta, kada je ujedno i jedini zgoditak na utakmici postigao Matija Bubaš. Uz zgoditak, domaći nogometaši su propustili još nekoliko izrazitih prilika za povećanje vodstva, a u dva navrata su pogodili i okvir sladojevačkih vrata.

-Zadovoljan sam prikazanom igrom. Nismo srljali niti bespotrebno gubili lopte. Bilo je problema u napadu. Silom su htjeli doći u šanse, ne tražeći rupe u gostujućoj obrani. Nedostajao nam je zadnji pas. S tim segmentom ne mogu biti zadovoljan. Istrčali smo se i završili bez nekih ozbiljnijih ozljeda, a očekujem da će se i Bubaš, koji je u posljednjoj minuti utakmice dobio snažan udarac u glavu, brzo oporaviti – rezimirao je trener Slatine Dario Petrović.

I u gostujućim redovima bili su zadovoljni prikazanom igrom. S obzirom na rang natjecanja i poziciju na ligaškoj ljestvici, te desetkovani sastav, na kraju samo minimalan poraz.

– Bili smo podređeni cijelu utakmicu. Igrali smo praktički s juniorskom postavom, jer stariji igrači nisu mogli igrati zbog drugih obveza, a nije nam bilo niti glavnog golgetera Patrika Foteza. Na kraju možemo biti zadovoljni postignutim rezultatom – zaključio je trener Slavonije Mile Pokopčić.

Donosimo djelić atmosfere s utakmice Slatina – Slavonija. Zavirite u fotogaleriju…

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content