Doznajte tko su ovogodišnji dobitnici mirovne Nagrade “Krunoslav Sukić” koju dodjeljuje Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek ove godine 14. put dodjeljuje mirovnu Nagradu “Krunoslav Sukić” s ciljem jačanja društvene valorizacije, motivacije i inspiracije za mirovno djelovanje.

Svečani dio uručivanja nagrada i priznanja održan je uz laureate iz cijele Hrvatske, a nazočio mu je i zamjenik župana Josip Miletić.

– Čestitam organizatorima i dobitnicima nagrada za njihov predani humani rad te se nadam da će im one biti poticaj za buduće uspješno djelovanje. Promicanje istinskih ljudskih vrijednosti tolerancije i mira temelj su našeg društva – kazao je zamjenik župana Josip Miletić.

mini IMG 0667
Foto: OBŽ

Ovogodišnji dobitnici nagrada su: Đordani Barbarić, Mate Uzinić, Mirela Čavajda, Vanja Jurić, Semih Huseyin Adigűzel, Ivo Goldstein, Goran Gatalica, učenici i učitelji Srednje škole Bartola Kašića Grubišno Polje, učenici i učitelji Prve riječke hrvatske gimnazije te inicijativa na pravo svakog djeteta na školski obrok.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content