Pitomačanka Tamara Štefanec nastavlja gdje je stala prošle sezone: Uvjerljivo je najbolji strijelac svih drugih rukometnih liga

Završio je prvi dio sezone u 2. hrvatskim ligama za rukometašice. U 2. HRL Sjever natječu se dva kluba s područja Virovitičko–podravske županije, 1234 Virovitica i Pitomača.

Virovitičanke su nakon 11 odigranih kola druge sa 17, a Pitomačanke sedme s deset osvojenih bodova.

Gledajući pojedinačni učinak Tamara Štefanec je najbolji strijelac lige sa 106 postignutih pogodaka, dok je njena suigračica Nina Ferić šesta sa 79 pogodaka. U virovitičkim redovima najefikasnije su bile Maja Mlinarić sa 71 pogotkom na 11. mjestu i Nika Deskar, koja se nalazi na 13. mjestu liste strijelca sa 68 pogodaka.

Međutim, Tamara Štefanec nije samo najbolji strijelac 2. hrvatske lige Sjever, već je najbolji strijelac svih 2. hrvatskih liga za rukometašice. Naime, najbolji strijelac 2. hrvatske lige Jug Anđela Plazibat iz Trilja postigla je 79, a najbolji strijelac 2. hrvatske lige Zapad Bernarda Mostarić i velikogoričkog Udarnika postigla je 88 pogodaka.

Tamara Štefanec nije odigrala sve ligaške utakmice, a to samo govori o iskustvu i efikasnosti prve topnice pitomačkog rukometnog drugoligaša!

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content