Saša Felendeš ponovno izabran za predsjednika Teniskog saveza VPŽ: Fokus ostaje na radu s djecom i aktivaciji rekreativaca kroz razna natjecanja

U prostorijama Teniskog kluba TVIN u Virovitici, održana je izborna skupština Teniskog saveza Virovitičko-podravske županije.

Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik Saša Felendeš, koji se tom prigodom osvrnuo na učinjeno u protekle četiri godine.

– Prošle su četiri godine otkako je osnovan Teniski savez Virovitičko-podravske županije. Želja nam je bila unaprijediti teniski sport kroz kvalitetniji rad, povećanje broja treninga i turnira ne samo za odrasle, već i za djecu. Uz već tradicionalne turnire, prošle godine organizirali smo i zimsku, odnosno ljetnu tenisku piramidu koja je privukla rekordan broj rekreativaca, a sve to rezultiralo je novim prijateljstvima i podiglo teniski sport na višu razinu – kratko se osvrnuo Felendeš.

Zbog isteka mandata razriješeni su dosadašnji predsjednik, tajnik i blagajnik te Nadzorni i Izvršni odbor. Na prijedlog dosadašnjeg Izvršnog odbora, izabrana je nova uprava Teniskog saveza VPŽ. Za predsjednika je ponovno izabran Saša Felendeš, za dopredsjednika Slaven Mađarić, a za tajnicu Silvija Uzelac.

-Drago mi je da sam dobio podršku svih članova saveza za svoj sljedeći četverogodišnji mandat. Cilj saveza je nastaviti tamo gdje smo stali, odnosno fokusirati se na rad s djecom i besplatnom školom za djecu početnike u svim klubovima u županiji. Isto tako, jedan od ciljeva je i pronaći nove sponzore kako bi dodatno pomogli roditeljima djece natjecatelja. Želja nam je aktivirati sve tenisače u Virovitičko-podravskoj županiji kroz razna natjecanja i nadam se da će dvorana Viroexpo u Virovitici ubrzo postati županijski teniski centar – rekao je Felendeš, koji se u ime Saveza zahvalio direktoru Viroexpo dvorane Bojanu Mijoku, županu Igoru Androviću i njegovom zamjeniku Mariju Klementu za odličan odnos i podršku svim klubovima i tenisačima na području VPŽ.

Skupštini je nazočio i Vatroslav Šrajer, predsjednik Teniskog saveza Osječko-baranjske županije.

(www.icv.hr, foto: arhiva)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content