Održana još jedna žustra sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine

Jučer (četvrtak) je u vijećnici Hrvatskog doma u Slatini održana 10. sjednica Gradskog vijeća kojoj se pod predsjedanjem predsjednika istog Tome Tomića odazvalo 13 od ukupno 15 vijećnika.

Nakon usvajanja predloženog dnevnog reda od 11 točaka i zapisnika s prethodne sjednice, uslijedio je aktualni sat na kojemu je nastavljena žustra rasprava po pitanjima klubova vijećnika SDP-FOKUS i HDZ-HSLS među kojima su se našla i pitanja s prethodne sjednice, a na koja nisu dobili odgovore zbog ograničenog vremena ‘aktualca’ i velikog broja pitanja.

Najviše polemike izazvala su pitanja vezana za prijedlog Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području grada Slatine koja se pretočila i na 4. točku dnevnog reda, a bila je posvećena upravo toj temi.

IMG 0730 1

Kao ni na prethodnoj, tako se ni na ovoj sjednici slatinski gradski vijećnici nisu mogli usuglasiti oko ove važne teme te je ona ponovno skinuta s dnevnog reda.

Uz prethodnu kraću raspravu po pojedinim izvješćima, jednoglasno prihvatili izvješća o radu za 2022. godinu, Gradskog društva Crvenog križa Slatina, Gradske knjižnice i čitaonica Slatina, Javne vatrogasne postrojbe Grada Slatine, Pučkog otvorenog učilišta Slatina i Gradske razvojne agencije Slatine.

Na kraju sjednice, predsjednik vijeća Tomo Tomić i predstavnici klubova vijećnika čestitali su uskrsne blagdane građanima Slatine i prigradskih naselja, koji su sjednicu pratili putem lokalne radio postaje. Čestitkama su se pridružili i gradonačelnik Denis Ostrošić i njegov zamjenik Ilija Nikolić.

(www.icv.hr, mf, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content