U Dječjem vrtiću Suhopolje igraonicom obilježen Majčin dan

U ponedjeljak, 15. svibnja u poslijepodnevnim satima u Dječjem vrtiću Suhopolje održana je igraonica u povodu Majčinog dana kojoj su prisustvovali majke i njihova djeca, polaznici Dječjeg vrtića Suhopolje. Riječ je o tradicionalnoj aktivnosti koju obilježavaju kao i za Dan očeva.

– Majke su vrlo rado prihvatile naš poziv na druženje koje smo započeli zajedničkom priredbom u holu vrtića. Nakon toga, djeca su sa svojim majkama otišli u svoje sobe dnevnog boravka te darivali majke vlastoručno oslikanim platnenim torbama za kupovinu i čestitkama koje su sami izradili – kažu iz Dječjeg vrtića. 

Potom su održane pripremljene igre i aktivnosti. 

– Bilo je očaravajuće promatrati izraze na dječjim licima, tu čistu nepatvorenu radost što su njihove majke tu, sa njima, u njihovom vrtiću i igraju se s njima. Zbog prestanka padalina uspjeli smo dio druženja prenijeti i u dvorište vrtića, gdje su djeca majkama pokazivali svoju spretnost penjući se po spravama. Iz svakog kutka dvorišta odjekivalo je: „Vidi me mama!” – kažu iz Vrtića.

Druženju je prisustvovao načelnik općine Suhopolje Goran Doležal te predsjednica Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Suhopolje“ Zlata Rončević.

– Sve majke su po odlasku izrazile svoje zadovoljstvo doživljenim, a nama, djelatnicama ovog vrtića, zadovoljstvo roditelja je najveća nagrada za naš trud – ističu iz Dječjeg vrtića Suhopolje.

(www.icv.hr, DV Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content