U Virovitici predstavljena nova koordinatorica MOST-a Virovitičko-podravske županije Željka Ilijaš Baričević

MOST je u Virovitici danas (subota) predstavio novu koordinatoricu za Virovitičko-podravsku županiju – Željku Ilijaš Baričević. Podršku su joj dali saborski zastupnik Marin Miletić i vijećnik Osječko-baranjske županije Josip Skočibušić.

– MOST stoji dobro u Virovitici, ali naravno uvijek može i bolje. Treća smo opcija u Hrvatskoj i zasigurno da možemo puno toga ponuditi biračima. Kada građani shvate da ne moraju biti zadovoljni s mrvicama koje im se bacaju iz proračuna, npr. ako pričamo o ovom povećanju plaća za 30, 40 eura, a cijene troškova su porasle više od 300 eura. Mostove politike su jasne,  prezentiramo ih hrvatskoj javnosti potpuno transparentno. Danas smo ovdje da u ime Kluba Mosta i u ime cijele stranke damo podršku našoj Željki i da pokažemo da je Virovitica u fokusu naše stranke. Vjerujemo da će hrvatski narod progledati i shvatiti da se nikakve politike za našu državu ne trebaju voditi iz Bruxellesa, nego iz Hrvatske, iz Zagreba. Politike koje govore o kvaliteti života naših građana moraju biti u vlasti onih koje građani biraju. Po Ustavu Republike Hrvatske vlast pripada građanima i proizlazi iz naroda i mi želimo to osvijestiti hrvatskom narodu, da bude svjestan da njihov život u ovoj državi može biti puno kvalitetniji i da nema potrebe bježati izvan granica Hrvatske – rekao je saborski zastupnik Miletić.

Nova koordinatorica, vijećnica Županijske skupštine VPŽ Željka Ilijaš Baričević uputila je zahvalu stranci.

– Zahvaljujem svojim Mostovcima što su mi dali povjerenje i povjerili mi ovu časnu funkciju. Hvala Marinu Miletiću i Josipu Skočibušiću što su mi danas došli dati podršku. Dalje se nastavljamo boriti za transparentnost i protiv korupcije. Moj plan je do kraja ove godine osnivanje koordinacija u gradovima Slatini i Orahovici te Pitomači, Gradini i Lukaču, a naravno i drugdje ako se pokaže interes – najavila je Ilijaš Baričević.

(www.icv.hr, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content