OPĆINA SOPJE U Vaškoj održan 4. Dječji festival u starim sportovima ”Vaška 2023.”

Jučer (nedjelja) je u Vaškoj održan 4. Dječji festival u starim sportovima ”Vaška 2023.”. Organizator ovog dječjeg natjecanja bila je Udruga sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška, pod okriljem Županijskog saveza sportske rekreacije ”Sport za sve” Virovitičko-podravske županije i pokroviteljstvom Općine Sopje.

Na festivalu su sudjelovala djeca raspoređena u devet ekipa, i to u bacanju potkove, gađanju kozane, bacanju karika, trčanju na 50 metara, pikadu i skakanju u vreći.

Na samom početku nazočnima na nogometnom igralištu NK Vaška s nekoliko prigodnih riječi obratili su se predsjednik Općinskog vijeća Sopje Siniša Hrgović, predsjednik Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška Vinko Ivanac, a festival je otvorio načelnik općine Sopje Berislav Androš.

Rezultati po disciplinama

Bacanje potkove:
1. Darda 1
2. Slatina 2
3. Gornji Miholjac

Gađanje kozane:
1. Vaška 2
2. Sopje
3. Podgorje 1

Bacanje karika:
1. Vaška 1
2. Podgorje 1
3. Slatina 2

Trčanje 50m:
1. Slatina 2
2. Gornji Miholjac
3. Sopje

Pikado:
1. Darda 2
2. Sopje
3. Gornji Miholjac

Skakanje u vreći:
1. Slatina 2
2. Podgorje 1
3. Vaška 1

Najbolje ekipe, prva tri mjesta:
1. Slatina 2
2. Darda 2
3. Sopje

Odličja, medalje i pehare, uz čestitke, najuspješnijima su uručili načelnik općine Sopje Berislav Androš, predsjednik Općinskog vijeća Siniša Hrgović i predsjednik Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Sloga Vaška Vinko Ivanac.

(www.icv.hr, adf; Foto: S. Varju)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content