U sklopu posljednjeg 14. Ferragosto Jama održat će se 10. jubilarni Memorijalni turnir u odbojci na pijesku ”Krunoslav Bošnjak”

Kako je već poznato od 2. do 5. kolovoza bit će održan najveći ljetni glazbeni festival u kontinentalnoj Hrvatskoj, posljednji 14. Ferragosto Jam. Organizator je kao i uvijek, ”Dostava zvuka”, a i ove godine uz festival prisjetit će se jednog od svojih osnivača i pokretača Ferragosto Jama Krunoslava Bošnjaka.

Prisjećanje se obilježava organizacijom Memorijalnog turnira u odbojci na pijesku koji je izrastao u jedan od najkvalitetnijih ljetnih odbojkaških turnira u Slavoniji. Ove godine bit će odigran jubilarni 10. Memorijalni turnir i to u subotu, 5. kolovoza s početkom u 14 sati na odbojkaškom igralištu na Orahovačkom jezeru u organizaciji Krunine obitelji, rodbine i prijatelja, te suorganizaciji Dostave zvuka, a pod pokroviteljstvom Zajednice športskih udruga grada Orahovice te uz pomoć Grada Orahovice.

– Igra se na dva dobivena seta do 15 poena, a eventualni treći igra se do 11. Četiri igrača natječu se u polju, petog je moguće prijaviti kao zamjenu, a u slučaju 15 ili više ekipa igra se kup sustav na ispadanje dok se u protivnom igra po skupinama. Dodir bloka se uvijek broji kao prvi kontakt, a za napad je dozvoljen samo čvrst udarac, dakle nema tzv. kuhanja i napada prstima s dvije ruke. Kotizacija po ekipi iznosi 10 eura, osigurali smo i novčane nagrade, pokale, medalje, ali i nagrade organizatora – poručili su organizatori turnira.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content