U tijeku prijave za “Malu školu fotografije” – aktivnost koju u sklopu projekta MUZA organizira suhopoljska Kulturna udruga KrEdA

Suhopoljska Kulturna udruga KReativa, EDukativa, Aktiva – KrEdA u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva provodi projekt pod nazivom MUZA – Mreža umjetničkog zajedništva.

U sklopu projekta redovito se provode interaktivne edukativno-kreativne online aktivnosti usmjerene djeci i mladima. Voditelji aktivnosti su educirani stručnjaci iz svoga područja – pedagozi, psiholozi, umjetnici, glumci, profesori, književnici koji su izradili plan rada i razradili teme primjerene djeci i mladima.

Jedna od aktivnosti je i “Mala škola fotografije”, namijenjena mladima do 18 godina, te podijeljena u ciklus od 8 online radionica. Sudjelovanje je potpuno besplatno. Prijave su u tijeku, a broj sudionika je ograničen. Prijaviti se možete slanjem poruke u inbox Facebook stranice MUZA – Mreža umjetničkog zajedništva, gdje možete dobiti i sve dodatne informacije ili na mail [email protected]

-Radionice uskoro kreću, zato budite brzi i osigurajte si mjesto. Veselimo se druženju, zabavi i novom iskustvu – poručili su iz Kulturne udruge KrEdA.

Projekt Muza – Mreža umjetničkog zajedništva sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

(www.icv.hr, KrEdA)

Plakat Mala skola fotografije

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content