Povratak Izbora za Miss Osječko-baranjske županije: Pobjednici se otvara put do Miss Hrvatske i Miss svijeta

Nakon tri godine pauze koju je prouzročila pandemija koronavirusa, na velika vrata vraća se Izbor za Miss Osječko-baranjske županije.

To je tek prva stepenica na putu do Miss Hrvatske, a nakon toga i do izbor za Miss svijeta.
U velikom finalu koje će se održati 27. studenog u Zagrebu, sudjelovat će pobjednice iz 20 županija, kao i Miss dijaspore.

Sam Izbor za Miss Osječko-baranjske županije održat će se u Đakovu 27. kolovoza, najavila je u medijima vlasnica licencije i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta Iva Loparić Kontek.

Sve zainteresirane djevojke moraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi od 17 do 27 godina, a prijavnice mogu ispuniti na mrežnim stranicama do 16. kolovoza.

Službeni casting Izbora za Miss Osječko-baranjske županije održat će se u petak, 18. kolovoza 2023. u 18.00 sati u Caffe baru Click (Ulica Ivana Pavla II. 19, Đakovo). Izabranih 10 finalistica borit će se za titulu Miss Osječko-baranjske županije za Miss Hrvatske 2023.

-Izbor za Miss Osječko-baranjske županije održat će se u nedjelju, 27. kolovoza 2023. u predivnom Strossmayerovom parku u Đakovu u 20.00 sati (s pretprogramom u 19.00 sati). Posjetitelji će uživati u bogatom glazbeno – scenskom programu uz voditeljski par Franu Ridjana i Irenu Ivkić- najavila je za medije Zdravka Bulović, voditeljica organizacije Izbora za Miss OBŽ.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content