U Vukojevcima održan 1. Vatrogasni kup za djecu i mladež: Okupili 36 ekipa iz šest županija

U organizaciji DVD-a Vukojevci, Mjesnog odbora Vukojevci i sponzorstvu Grada Našica u subotu je održan 1. Vatrogasni kup za djecu i mladež. Na natjecanju je sudjelovalo čak 36 ekipa iz šest županija, a natjecali su se u četiri kategorije, 6-12 godina djevojčice i dječaci te mladež od 12-16 godina djevojčice i dječaci.

Predsjednik DVD-a Vukojevci Damir Antolović izjavio je kako je ovo prvo ovakvo natjecanje koje se održava u Vukojevcima. Službeno ga je otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba i pritom istaknuo kako uvijek uslijed bilo kakvih nepredviđenih okolnosti prvo pomisli na vatrogasce, te im poželio puno uspjeha u radu, što manje intervencija, a više natjecanja posebno u onima u kojima sudjeluju djeca.

U kategoriji od 6 – 12 godina djevojčice prva je bila ekipa DVD-a Vukojevci, druga DVD-a Beljevina, a treća DVD-a Feričanci.

U kategorijama od 6 – 12 godina dječaci prvo mjesto pripalo je DVD-u Vukojevci, drugo mjesto DVD-u Borovo, a treće ekipi DVD-a Kešinci.

U kategorijama od 12 – 16 godina djevojčice prvi je bio DVD Stipanovci, drugi DVD-a iz  Đakova, a treće ekipa iz DVD-a Veliškovci.

U kategorijama od 12-16 godina dječaci prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Donja Gračenica, drugo mjesto pripalo je ekipi DVD-a Vukojevci, a treće mjesto ekipi DVD-a Beravci.

Najboljim ekipama pehare i medalje podijelili su saborski zastupnik i dogradonačelnik Hrvoje Šimić, predsjednik gradskog vijeća Našica Krešimir Žagar, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Našica Vlatko Gašić i predsjednik Mjesnog odbora Vukojevci Dražen Ganzberger.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Kos, DVD Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content