“Halloween horror movie nights” i ove godine u organizaciji Udruge PAUK: Od subote do ponedjeljka tri večeri horor filmova

Udruga PAUK nastavlja svoju 10-godišnju tradiciju večeri horor filmova uoči Halloweena. Ove godine udruga organizira filmske horor projekcije od 28. do 30. listopada u prostoru bivše kino dvorane za koju, kao i svake godine, očekuju da će biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

-Cilj nam je svake godine barem na nekoliko dana vratiti kino svim našim sugrađanima i stanovnicima okolnih mjesta, a to tradicionalno radimo nekoliko večeri prije Noći vještica. Uvijek svaka projekcija bude odlično posjećena i mislim da radimo dobru stvar za grad i naše mlade sugrađane. Cijena ulaznice i ove godine je zapravo donacija radu udruge u simboličnom iznosu od dva eura – kaže predsjednik Udruge PAUK Mirko Kufner.

Predstavio je ukratko i filmske projekcije koje će posjetitelji moći gledati ove godine, kao i vrijeme prikazivanja.

-U subotu, 28. listopada od 19:00 sati je na programu film Barbarian, u nedjelju, 29. u isto vrijeme na platnu će biti proiciran film Evil Dead Rise, dok u ponedjeljak, također od 19 sati, slijedi film Talk To Me. Piće i grickalice je dozvoljeno unositi sa sobom, ali molimo sve koji dođu da prilikom izlaska smeće iznesu do ulaza gdje će biti postavljena kanta za smeće. Na ulazu u kino bit će postavljen štand na kojem ćete moći kupiti kokice i čips, kao i osvježenje uz film, a sve donacije namijenjene su Udruzi PAUK kao podrška za rad. Ulaz je strogo zabranjen osobama mlađim od 13 godina bez pratnje roditelja – kaže Kufner te naglašava kako je događaj pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Orahovice.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

Halloween

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content