Ministar Marin Piletić uručio slatinskim “Vretencima” ugovor o pružanju socijalnih usluga za 10 korisnika poludnevnog boravka

U ponedjeljak, 9. listopada potpredsjednica Udruge “Vretenac” iz Slatine Jelica Hržina sudjelovala je na svečanom uručivanju ugovora o pružanju socijalnih usluga za 10 korisnika poludnevnog boravka. Događaj je održan u zagrebačkom Hotelu International, a ugovore je uručio ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

– Ovaj događaj predstavlja značajan korak prema stabilnosti i sigurnosti za našu udrugu, osiguravajući kontinuiranu podršku korisnicima poludnevnog boravka. Istim se omogućilo kontinuirano pružanje ove važne usluge, eliminirajući potrebu za sudjelovanjem u natječajima. Potpisivanje ovog važnog ugovora od velike je važnosti, kako za udrugu, tako i za naše korisnike, koji će se osjećati još sigurnije u svojoj udruzi. Zahvaljujemo se Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te ministru Marinu Piletiću na ovom velikom koraku prema naprijed za našu udrugu, a posebice naše korisnike – izjavila je tom prigodom potpredsjednica UOSIT “Vretenac” Slatina Jelica Hržina.

(www.icv.hr, adf, UOSIT “Vretenac” Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content