Najavili tko otvara Advent u Orahovici: Građani će uz paljenje prve svijeće moći slušati jednog od najpopularnijih kantautora duhovne glazbe

Vrijeme Adventa u Orahovici obogatit će Alan Hržica, poznati kantautor duhovne glazbe koji okuplja tisuće ljudi oko sebe na svojim koncertima. Hržica će, naime, održati koncert u Orahovici 2. prosinca 2023. godine i to u orahovačkoj župnoj crkvi. 

Najavili su to organizatori; Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice, kao i  Župa Našašća svetog Križa Orahovica sa župnikom Željkom Strnakom.

-Osluškujući potrebe naših sugrađana odlučili smo organizirati koncert duhovne glazbe, odnosno slavljenje i to za sam početak Došašća. O svim detaljima naši sugrađani, ali i ostali posjetitelji bit će na vrijeme obaviješteni- rekao je gradonačelnik Rister.

Uz prvu adventsku svijeću građani će tako moći uživati u poznatim pjesmama ovog kantautora. 

-U to vrijeme prevladava nada, iščekivanje i čežnja, a mislimo kako je ovo najljepši način za započeti i najljepše vrijeme u godini. Pripremamo još puno novina za naredni period- rekla je direktorica Turističke zajednice grada Orahovice Lana Jurkin. 

(www.icv.hr, vg) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content