Grad Osijek i DKolektiv osvojili prestižnu nagradu: Izvrsni u kategoriji 23 europska grada

Grad Osijek i DKolektiv osvojili su prestižnu nagradu European Social Services Awards za Exellence in Cities/Izvrsnost u gradovima, za projekt “Društveni atelje”.

Tom prigodom zamjenica gradonačelnika Jasenka Crnković primila je predstavnike udruge Dkolektiv s kojima je održala sastanak te im zahvalila za njihovo djelovanje i projekte koje provode u gradu.

– U kategoriji od 23 grada, velika je stvar što je nagrada otišla u Hrvatsku i grad Osijek. Planiramo nastaviti suradnje s udrugama u Osijeku koje potiču razvoj zajednice i društveno odgovorni rad poput DKolektiva– rekla je zamjenica gradonačelnika Crnković.

Izvršna direktorica DKolektiva Lejla Šehić Relić naglasila je kako “Društveni atelje” nije samo projekt, već posvećenost stvaranju pozitivnih promjena u gradu Osijeku.

Nikica Torbica iz DKolektiva rekao je kako je ovo 3. nagrada za “Društveni atelje” i da njihov rad nije fokusiran na nagrade, ali su im potvrda da je njihov rad cijenjen s objektivne strane i to ih motivira da nastave istim entuzijazmom.

(www.icv.hr, tj, foto: Grad Osijek)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content