Četvrti memorijalni šahovski brzopotezni turnir braće Markotić: Orahovčanin Zvjezdan Grandić brani dvostruki naslov

U sklopu manifestacije Prosinac u gradu, Šahovski klub “Virovitica” organizira 4. memorijalni šahovski brzopotezni turnir u spomen na braću Branimira i Domagoja Markotića, koji su ostavili neizbrisiv trag u virovitičkom šahu kao standardni igrači, ali i vrsni organizatori brojnih šahovskih priredbi u Virovitici.

Memorijalni turnir održat će se u subotu 16. prosinca u prostorijama Tehnološko inovacijskog centra (Matije Gupca 78.) s početkom u 10 sati. Igra se po Švicarskom sistemu u 11. kola, prema pravilima FIDE za brzopotezni šah.

Za najuspješnije sudionike osigurane su lijepe nagrade te pehari i medalje. Prošlogodišnji pobjednički naslov brani majstorski kandidat Zvjezdan Grandić iz Orahovice, koji je bio i najuspješniji na prvom memorijalu, dok je na drugom slavio FIDE majstor Matko Ognjen iz Garešnice. Ove godine po prvi put nagradit će se i tri najbolje plasirana šahovska kluba. Krajnji rok za prijave je petak 15. prosinca kod predsjednika ŠK “Virovitica” Marka Ivankovića na broj mobitela 095/847-8848.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content