Dva dana “Orahovačke zimske priče” donijele nekoliko zanimljivih sadržaja: Medo Lino zabavljao mališane, publika uživala u slavonskoj pjesmi i delicijama

U lijepom ambijentu središnjeg orahovačkog gradskog parka na “Orahovačkoj zimskoj priči” u dva dana bilo je zanimljivo, veselo i onako baš za svakog po nešto.

Petak je donio slavonsku pjesmu kroz nastup muških pjevačkih skupina KUD-a Crkvari i prijatelja te Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a Orahovica. U duhu tradicije pjevale su se poznate pjesme koje su podsjetile na ona dobra stara vremena.

Subota je bila dan prvo za mališane, a onda i za one starije. U orahovački gradski park prvo je stigao poznati Medo Lino koji je proizvodima svoje Podravke i svojim kalendarima darivao mališane, a potom se s njima i fotografirao za uspomenu.

U nastavku je sve generacije zabavljao odlični Royal band iz Đakova, a sve je bilo popraćeno fritulama, kuhanim vinom i ostalim popularnim adventskim delicijama.

Orahovačka zimska priča nastavlja se 28. prosinca Dječjim dočekom Nove godine u višenamjenskoj dvorani u Orahovici od 16 sati.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content