Udruga djece hrvatskih branitelja VPŽ u novu 2024. godinu krenula s puno entuzijazma i novih projekata

Jučer (ponedjeljak) je u Slatini održan prvi ovogodišnji radni sastanak Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije.

Tom su prigodom članovi Udruge analizirali odrađenu 2023. godinu te donijeli zaključak kako je prva godina rada Udruge bila i više nego uspješna. Isto tako, razrađivali su se planovi za 2024. godinu te razvijale projektne ideje kojima bi se doprinijelo očuvanju digniteta Domovinskog rata, ali i poboljšanju kvalitete života i obogaćivanja društvenog sadržaja na području Virovitičko-podravske županije.

Tako su neki od projekata koje Udruga djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije u 2024. godini planira realizirati Festival domoljubnog filma, projekti u području psiho-socijalnog osnaživanja hrvatskih branitelja i njihovih obitelji, nastavak serijala “5 minuta Domovinskog rata”, organiziranje sportskih susreta djece hrvatskih branitelja, tribine na temu Domovinskog rata, te mnoge druge aktivnosti kojima će udruga doprinijeti ostvarenju svojih ciljeva.

– Možemo biti zadovoljni odrađenim poslom u 2023. godini, ali u 2024. godinu ulazimo s puno entuzijazma i želje da ostvarimo zajedničke ciljeve Udruge. Ove godine na raspolaganju nam stoji puno više izvora financiranja budući da ispunjavamo uvjete postojanja najmanje godinu dana te ćemo se potruditi to maksimalno iskoristiti. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe na tom putu- zaključak je radnog sastanka Udruge djece hrvatskih branitelja Virovitičko-podravske županije, kojeg nam je prenesao predsjednik Jurica Culej.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content