Ususret 27. Viroexpu: Posjetitelje za ulaznicu od samo 2 eura i ove godine čeka bogat sadržaj, za djecu do 12 godina starosti ulaz besplatan

Cijena ulaznice za ovogodišnji 27. Viroexpo bit će samo 2 eura. Simboličan je to iznos za bogat sadržaj i program koji i ove godine očekuje brojne posjetitelje. Za djecu do 12 godina starosti ulaz je besplatan.

Podsjetimo da će i ove godine za sve one koji od 16. do 18. veljače odluče posjetiti sajamski grad imati osiguran besplatan prijevoz jer će do Viroexpa voziti sajamski vlakić.

-Cijena za odrasle iznosi 2 eura i to je najjeftinija ulaznica u cijeloj Hrvatskoj. Iznos je simboličan, ako u obzir uzmemo činjenicu da je riječ o jednom od tri najbolja sajma u Hrvatskoj. Posjetitelji će i ove godine imati puno toga za vidjeti i posjetiti. Viroexpo je zanimljiv i velikom broju stranih zemalja čiji će predstavnici i ove godine posjetiti sajam koji će, vjerujem, dodatno omogućiti razvoj gospodarstva Virovitičko-podravske županije i biti pozornica svim našim poduzetnicima koji će izlagati na sajmu – naglasio je župan Igor Andrović.

Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima nosi dodatak “sajam s dušom”.

Podsjetimo, sajam se prostire na 21.000 četvornih metara izlagačkog prostora, a tijekom godina pozicionirao se kao jedan od najvažnijih u Hrvatskoj pa je sudjelovanje na njemu znak prestiža.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, a tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Županija partner 27. Viroexpa bit će Osječko-baranjska županija.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content