1. ŽNL Vodeća Mladost gostuje u Grabrovnici: Gradski derbi igraju Podgorje i Sveti Đurađ

Proteklog vikenda vodeće momčadi 1. ŽNL, vukosavljevačka Mladost i virovitički No Limit TVIN, nisu došle do punog plijena, a zanimljivo bi trebalo biti i u 16. kolu koje se igra ovog vikenda.

Prvu utakmicu, sutra u 15:30 sati u Jugovom Polju, igraju Plavi i DOŠK iz Dolaca. Prema tablici gosti bi trebali biti favoriti, međutim u prošlom kolu to je bila i Mladost na svom terenu, ali su nogometaši iz Jugovog Polja osvojili bod.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju u 15:30 sati.

Vodeća Mladost gostuje u Grabrovnici kod Croatije čiji nogometaši, nakon pobjede u Virovitici nad No Limit TVIN-om, planiraju iznenaditi i igrače trenera Tine Habijanića. Gosti će u susret ući punim angažmanom, jer samo tako mogu doći do bodova.

Drava u Terezinom Polju dočekuje Munju iz Velikog Rastovca. Gosti dolaze “osokoljeni” uvjerljivom pobjedom nad Podgorjem, dok će domaća momčad nastojati osvojiti tri boda nakon nesretnog poraza u sudačkoj nadoknadi u Koriji. U domaćoj momčadi pravo nastupa nema trener – igrač Kristijan Brnadić.

Zanimljivo će biti u Podgorju gdje u virovitičkom gradskom derbiju igraju najbliži susjedi Podgorje i Sveti Đurađ. Utakmice ova dva suparnika uvijek su bile puna neizvjesnosti i uzbuđenja. Obje momčadi proljetos još nisu osvojile niti jedan bod, pa će im ovo biti prilika za pozitivan iskorak. U sastavu Svetog Đurađa neće biti Mihaela Tambolaša.

U Josipovu igraju ovog proljeća odlični Dinamo i Orešac. Domaća momčad trebala bi biti bliže osvajanju tri boda, ali će se gosti nastojati potrudili da dođu do pozitivnog rezultata. U domaćoj momčadi neće moći zaigrati Marin Ivček, a kod gostiju Filip Kojadin.

Omladinac iz Korije trebao bi biti bliže pobjedi na gostovanju kod Podravca, iako će igrati bez Antonija Štefanca i Josipa Barusića. Zbog radova na terenu u Sopju, Podravac svoju utakmicu s Omladincem igra u Novoj Šarovki.

Na listi strijelaca vodeći je Mateo Nemčec iz Mladosti s 28 pogodaka, drugi je Antonio Paulović s 26 koji je napustio Dravu te je sada igrač Bratstva iz Gornjeg Bazja. Treći je Stipo Djak iz Mladosti koji je postigao 20 pogodaka, dok četvrto mjesto dijele David Blatarić iz Mladosti i Darko Kokoška iz Dinama s po 12 zgoditaka.

tablica 15

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content