4. NL BJ-KC-VT Slatina pala u nastavku: Sloga donijela bod iz Molvi

Nogometaši Slatine u 15. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na gostovanju kod vodeće momčadi lige Tehničara u Cvetkovcu poveli su zgoditkom Mataije Bubaša u 28. minuti.

Domaći nogometaši imali su više od igre, a gosti iz Slatine uspješno su odolijevali njihovim napadima do 58. minute kada je izjednačio David Kranclbinder.

Deset minuta kasnije Ivan Vrkić dovodi Tehničar u prednost, a pobjedu svojim zgodicima potvrđuju Marko Radotović u 70. i Filip Štritar u 76. minuti.

– Unatoč četiri primljena zgoditka dobro je branio naš vratar Mario Embrešić, a u napadu svoj dio posla odradio je Matija Bubaš. Nažalost, nismo mogli do kraja izdržati jak tempo domaće momčadi- rekao nam je trener Slatine Darko Krsnik.

Tehničar Cvetkovec – Slatina 4:1
Najbolji u gostujućim redovima: Matija Bubaš

Nogometaši Sloge iz Zdenaca remizirali su na gostovanju kod Mladosti iz Molvi. Gosti su poveli zgoditkom iz kaznenog udarca u 19. minuti, kojega je uspješno realizirao Mario Duspara.

Domaća momčad poravnala je rezultat sedam minuta kasnije kada je Nikola Tuba također bio precizan s bijele točke.

Od 68. minute obje momčadi igrale su s deset igrača, jer je sudac Luka Berić nakon prekršaja Adama Csikosa na Petru Špoljariću obojici igrača pokazao crveni karton.

– Odigrali smo dobru utakmicu. Mogli smo doći i do tri boda, ali smo na kraju zadovoljni i s ovim jednim. Prvo ime u našoj momčadi bio je Marin Zdelar- o utakmici nam je rekao trener Sloge Danijel Ciglar.

Mladost Molve – Sloga Zdenci 1:1
Igrač utakmice: Marin Zdelar

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content