Alan Grgić službeno preuzeo dužnost predsjednika Dijabetičke udruge Orahovica

U prostorijama Dijabetičke udruge Orahovica održan je prvi radni sastanak novog Predsjedništva na kojem je novi predsjednik Alan Grgić i službeno preuzeo svoju novu dužnost. Na istom sastanku službeno se od dugogodišnjeg rada u udruzi oprostio tajnik Milan Šimić.

-Posebna je čast biti predsjednikom ove udruge koja već dugi niz godina radi iznimno humanu i plemenitu stvar, pomaže bolesnima i čuva zdrave od bolesti koja je iznimno opaka i nosi sobom velike opasnosti. Preda mnom je veliki izazov, moji prethodnici Ivica Martinčević i Petar Čačinović visoko su podigli ljestvicu rada i predanosti, a ja ću naravno dati sve od sebe da ova udruga i dalje budem ovako uspješna – rekao je Grgić te zahvalio Milanu Šimiću na dugogodišnjem radu.

-Hvala gospodinu Milanu Šimići na svemu što je dao našoj Udruzi, a to je nemjerljivo puno i zahvaljujući njemu i njegovom radu svakom budućem tajniku bit će puno lakše raditi. On je uvijek dio nas i dalje će biti s nama na svakoj aktivnosti – rekao je Grgić.

Šimić se također zahvalio članovima udruge na divnom druženju i prekrasnim trenucima.

-Zanimljivo je da ja nisam dijabetičar, ali sam u udrugu ušao čisto prijateljski pomoći dobrim i divnim ljudima. Tako je to trajalo godinama i ja sam presretan što sam toliko vrijeme proveo ovdje, ostat će mi to u najljepšem sjećanju – zaključio je Šimić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content