Mato Brkić ponovno izabran za predsjednika Udruge umirovljenika MUP-a Našice, dopredsjednik Zvonko Hegediš

Udruga umirovljenika MUP-a Našice jučer (subota) je u svojim prostorijama održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, koja je ujedno bila i izborna.

Za predsjednika je ponovno izabran Mato Brkić, za dopredsjednika Zvonko Hegediš, a za tajnika udruge Ivan Balentić. U Upravni odbor izabrani su Goran Cvijetović, Damir Ćorluka, Zlatko Štimac i Ivan Knežević.

U izvještaju o radu predsjednik Brkić rekao je kako je udruga sudjelovala u svim obilježavanjima i manifestacijama vezanima za Domovinski rat. Isto tako, istaknuo je kako članovi udruge ne zaboravljaju svoje kolege te svim poginulim i umrlim policajcima redovno odaju počast.

-Obilježavamo njihove obljetnice i sudjelujemo u memorijalnim manifestacijama poput Oluje i Bljeska te Dana sjećanja na žrtvu Vukovara – rekao je Brkić te istaknuo odličnu suradnju s Gradom Našice, Specijalnom policijom i Sindikatom policije kojima se tom prigodom zahvalio na podršci u nadi da će dobra suradnja i dalje nastaviti.

Skupštini su nazočili i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice grada Našica Ines Resler, županijski vijećnik Vanja Prošić, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski, u ime Sindikata policije Hrvatske Stjepan Topolovec i drugi.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba zahvalio se Udruzi umirovljenika MUP-a Našice i predsjedniku Mati Brkiću te svim članovima na njihovom predanom obilježavanju bitnih datuma u gradu Našicama, a posebno tijekom rujna i listopada.

-Ti datumi su iznimno važni za nas u kontekstu Domovinskog rata, ali i u promicanju Grada Našica. Zaista je bilo poticajno čuti riječi podrške predsjednika Mjesnog odbora Darka Cerovskog, direktorice Turističke zajednice Ines Resler i županijskog vijećnika Vanje Prošića. Ovim putem želim se zahvaliti i poručiti kako će se suradnja i u budućnosti nastaviti – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Čestitkama su se pridružili i predsjednik Mjesnog odbora Našice Darko Cerovski te u ime Sindikata policije Hrvatske Stjepan Topolovec koji su udruzi poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content