Nogometni klub Lila održao redovnu godišnju skupštinu: Ovogodišnji cilj je povećanje boja članova, ali i nabavka sportske opreme

Nogometni klub Lila iz istoimenog naselja održao je jučer u svojim prostorijama redovnu godišnju skupštinu kojoj su nazočili, uz vodstvo i članove kluba, pročelnik Matija Brkić u ime Grada Našica, predsjednik Mjesnog odbora Lila – Ribnjak Mario Repinc, predsjednica Udruge žena Lila – Ribnjak Dijana Horvat, predsjednik DVD-a Lila Miroslav Ferčec i drugi uvaženi gosti.

Nakon otvaranja skupštine i pozdravnog govora, gdje su se iz kluba zahvalili Gradu na suradnji, kao i sponzorima i svima koji pridonose radu i napretku kluba, pristupilo se podnošenju izvješća o radu, financijskog poslovanja u prošloj godini te podnošenju plana rada za 2024. i financijskog plana koje su podnijeli tajnik Filip Božiček i blagajnik Ivan Repinc.

Klub, koji broji 84 člana, prošle je godine završio na 3. mjestu u 2. ŽNL. Kako je istaknuto, u klubu se radilo na uređivanju klupskih prostorija, svlačionica i spremišta te na konstrukciji kompletnog krovišta iznad svlačionica. Nogometni klub također je u sklopu proslave Grada Našica organizirao 6. Fišijadu, održan je i 16. noćni malonogometni turnir, a kroz godinu klub je sudjelovao i u humanitarnim aktivnostima. Plan za ovu godinu je povećati broj članova u klubu, s juniorima nastaviti natjecanje u Ligi Mladeži, nabaviti potrebnu sportsku opremu, zamijeniti kućice za rezervne igrače, zamijeniti navodnjavanje na igralištu, organizirati 7. Fišijadu početkom lipnja u sklopu proslave Grada Našica, održati 17. noćni malonogometni turnir te nastaviti izuzetno dobru suradnju s Mjesnim odborom Lila, Gradom Našicama, Sportskom zajednicom Grada Našica, Nogometnim središtem Našice i mnogim drugim.

Ispred Grada Našica sve nazočne je pozdravio pročelnik Matija Brkić koji je klubu čestitao na njihovom zajedništvu te na njihovom predanom radu i trudu u klubu, te je istaknuo kako će Grad i dalje nastaviti podržavati njihov rad i sudjelovati u financiranju kluba.

Na kraju skupštine predsjednik Zoran Božiček zahvalio se Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi, Osječko-baranjskoj županiji, Mjesnom odboru Lila, DVD-u Lila, Udruzi žena Lila – Ribnjak, Sportskoj zajednici Grada Našica, Nogometnom središtu Našice, članovima i simpatizerima kluba kao i svim sponzorima koji pridonose boljem radu i razvoju kluba.

IMG 20240326 190725 Custom

(www.icv.hr, ak, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content