Pješačenje i druženje u Park šumi Borik u Đurđevcu okupilo veliki broj udruga i rekreativaca: „Hodanje i pričanje“ uspjelo iznad očekivanja

Subotnje lijepo i toplo vrijeme za šetnju pješačko rekreativnom stazom u Park šumi Borik iskoristili su članovi brojnih đurđevačkih udruga, te učitelji i učenici đurđevačkih srednjih škola, Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva i Strukovne škole. Poziv na „Hodanje i pričanje“, te na upoznavanje svih ljepota i posebnosti Park šume Borik i Geografsko- botaničkog rezervata Đurđevački pijesci, uputili su im učitelji tjelesne i zdravstvene kulture Ivan Đuroci, Ivor Bolteković Tkalec, Tomislav Čerepinko i Iva Alvirović, te predsjednica Udruge Malo drvo Vesna Orač.

Aktivno provedenom subotnjem prijepodnevu šetnjom kroz pješačko-rekreativnu stazu i boravku na svježem zraku u lijepom okružju proljetne šume odazvale su se članovi i članice Planinarskog društva Borik i HGSS-a, njihovi prijatelji planinari iz Zagreba, te članice đurđevačkih udruga Narcise, FIT Lady, FKK Picok i Udruge žena. Nakon višesatne šetnje, hodanja, pričanja i druženja, te usputnog upoznavanja prirode, zaključeno je da će se ova opuštajuća i zdrava aktivnost svakako ponoviti.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

(djurdjevac.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content