Pri kraju radovi na izgradnji i uređenju moderne orahovačke gradske tržnice: Početak rada očekuje se na ljeto

Na samom su kraju radovi na izgradnji i uređenju nove moderne orahovačke gradske tržnice. Objekt iza starog trgovinsko-opskrbnog centra danas je impozantan i osim svoje iznimne funkcionalnosti istinski je ukras ovog dijela grada.

Završne radove obišao je orahovački gradonačelnik Saša Rister naglasivši kako uz završetak radova te dobivanje nužnih dozvola, početak rada tržnice očekuje u ljeto.

– Izuzetno sam zadovoljan tijekom ovog projekta koji ide prema planu i skladno ugovoru i dinamici vanjski radovi bi trebali biti gotovi do kraja ovog mjeseca pa potom još slijedi opremanje unutrašnjeg dijela tržnice i vjerujem da će sve biti spremno do ljeta. Ukupno će to biti 500m2 prostora u kojem će izlagači imati sve ono što ima svaka tržnica u velikim gradovima, dakle sanitarne čvorove, hladnjake, prostor će biti grijan i bit će to jedan moderan i višestruko koristan prostor. Siguran sam da će OPG-i i oni koji prodaju svoje proizvode na našoj tržnici biti zadovoljni i ovo će konačno biti jedno mjesto za sve one koji prodaju svoje proizvode. Posebno mi je drago da će nova zgrada tržnice, osim svoje funkcionalnosti, biti i jedan lijepi ukras ovog dijela grada. Sama zgrada je već sada pobrala velike pohvale građana, a mi ćemo još dodatno urediti okoliš i izgraditi potrebne staze. Odmah uz tržnicu je naš restoran ”Stara Ložiona”, tu je i rijeka Vučica i lijepi drvored uz nju, tako da smo i ovaj dio grada uredili na ponos naših sugrađana– kaže gradonačelnik Rister.

Radovi gradska trznica 2 Custom

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content