ZLATNE GODINE U gostima kod umirovljenika iz virovitičkog prigradskog naselja Golo Brdo

U prvom proljetnom informativno-zabavno-glazbenom kolažu ICV radija za osobe treće životne dobi pod naslovom “Zlatne godine”, gosti su članovi Udruge umirovljenika Mjesnog odbora virovitičkog prigradskog naselja Golo Brdo – Željko Dolenčić, Marica Berdin, Roza Komrad, Vera Blažević i Dragutin Baivić, koji će govoriti o radu, brojnim aktivnostima, druženjima, izletima, putovanjima, radnim akcijama, kao i planovima za ovu godinu.

Uoči najavljene tribine s prigodnom izložbom u spomen na svestranog pjevača Krunoslava Kiću Slabinca, koja će se održati sredinom idućeg tjedna u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica, njegov umjetnički put predstavit će Dražen Bunjevac Bera.

Pored kratkih vijesti o aktivnostima u 22 udruge umirovljenika VPŽ, poslušajte i anketu na temu uskrsnice za umirovljenike te stare dobre glazbene hitove prema izboru gostiju emisije iz Golog Brda.

Tonski realizator emisije je Mario Feketija, a voditelj i urednik Trpimir Markotić. Emisija je na rasporedu danas (subota) od 15:15 sati.

(www.icv.hr tm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content